Over Kinderslingers.nl

Hierbij vertel ik graag wat over mijzelf en mijn webwinkel. Ik ben Petra en ik woon samen met mijn vriend en onze twee schattige konijnen. Ik ben in 2013 begonnen met het maken van stoffen naamslingers. Ik maak deze met veel plezier omdat het een mooi persoonlijk cadeau is voor de eigen babykamer of natuurlijk om aan iemand anders te geven. Het was in het begin wat experimenteren en zo ben ik op een heel mooi product uitgekomen waar ik ook veel positieve reacties op krijg.

Mijn slingers

Ik vind het belangrijk een goed product te leveren. Daarom gebruik ik alleen katoenen stof van hoge kwaliteit. De vlaggetjes zijn mooi groot: 24 × 23 centimeter. De letters zijn van acrylvilt. Door een brede stevige katoenen band kan de vlaggenlijn jaren meegaan. Zo kan je hem bijvoorbeeld ook weer voor verjaardagen gebruiken.

Hoge kwaliteit stoffen

De website

Belangrijkste doel van mijn website is dat het makkelijk en bovendien leuk moet zijn om zelf je slinger te ontwerpen. Ook heb ik een ruime keuze aan stoffen en kleuren voor de letters waardoor je lekker creatief bezig kan zijn. Inmiddels hebben al heel wat mensen zelf een slinger ontworpen. Heel leuk is dan ook dat alle slingers die ik heb gemaakt uniek zijn! Het duurt natuurlijk wel even om een persoonlijke slinger te maken, maar ik zie het als een mooie uitdaging om jou zo snel mogelijk je bestelling te sturen. Het duurt daarom maximaal maar drie werkdagen voor ik een bestelde slinger opstuur. In de praktijk is het bijna altijd nog een stuk eerder.

Vragen

Kom je er niet helemaal uit bij het ontwerpen van jouw slinger of heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd even contact opnemen. Ook kan je bellen of WhatsAppen op 06-34099852

Wil jij ook zo'n unieke slinger?

Klik hier om te beginnen!